Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

ZRUŠENÉ: Mystic landkiting competion 2014

AKTUALIZÁCIA!!

Vzhľadom na víkendovú predpoveď (tentokrát smer vyhovuje, ale vetra je pre konanie landkite akcie až príliš moc) musíme akciu presunúť na najbližší ďalší možný termín.

Pevne dúfam, že sa opäť nedostaneme do nekonečného kolobehu presúvani...

 

Pozývame Vás na Mystic landkiting competition 2014.  

Veríme že už túto sobotu 15.marca 2014 zložíme reparát a úspešne absolvujeme preložený druhý ročník akcie z jesene minulého roka.

Akcia sa už tradične bude konať na pasienkoch pri obci Močenok

 
Surfmagazin

SPOT MOČENOK

Poloha

Pasienky sa nachádzajú na začiatku obce Močenok. Do obce Močenok sa dostanete keď odbočíte z dialnice D2 na Pata, Hájske. V Pate smer Močenok , prejdete dedinami Hájske, Horná Kráľová a prídete na začiatok obce Močenok. Na ľavej strane je malá benzínová pumpa a na úrovni pumpy odbočíte do prava na panelovú cestu , ktorá Vás privedie až na spot
GPS: +48° 13' 16.37″, +17° 53' 59.77″

Spot 

Lúka so spaseným trávnatym porastom. Keďže sa jedná o lúku so statusom chránený areál ( všetky doteraz prebiehajúce činnosti sú naďalej povolené ) je potrebné dodržiavať nasledujúce pravidlá:  vždy po sebe všetko upratať, či už sa jedná o obyčajné špaky od cigariet, a to najmä v lete a v obodbí zo zvýšeným požiarnym rizikom alebo plastové fľaše, nejazdiť autom ani iným motorovým vozidlom po lúke a pokiaľ možno parkovať čo najbližšie k ceste aby bola trávnatá plocha čo najmenej motorovým vozidlom zaťažovaná, vzhľadom nato, že plochu ma prenajatú firma agrania s.r.o. – pasenie a predaj oviec, nebrániť žiadnym spôsobom prebiehajúcemu paseniu, prípadne sa dohodnúť s miestym bačom. 

Info

Šport: landkiting  Vhodné:  začiatočník  Povrch: trávnaté pasienky Riziká: pasúce sa ovce, elektrické vedenie

Vietor

 

Predpoveď sleduj na SHMU.sk model ALADIN pre Močenok.  Pravdepodobnosť vetra nad 4m/s :Jún -August : 5 – 20%, September – Máj : 20 – 45%Otvorené na smery vetra:  S, J,  Najlepšie smery vetra: S, SZ,

Preteky vyhlásime len cez veterný víkend , budeme Vás informovať 2-3 dni vopred či sa akcia bude konať alebo bude preložená na ďalší víkend.

VIAC SA DOZVIETE NA STRÁNKACH WWW.GOKITING.SK WWW.KITE4ALL.COM

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu