Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

SURF WAVES TATRALANDIA – Aj na Slovensku sa môžeš naučiť surfovať ako profík

To že je surfovanie len prímorský šport je už dávno minulosťou. Počas niekoľkých rokov nie len v Európe, ale na celom svete vyrástli surfovacie simulátory. Indoorové surfovanie našlo svoje miesto aj na Slovensku a získava si čoraz viac priaznivcov. Tatralandia priniesla na Liptov kúsok Havaja.

Surfmagazin

Čo si pod indoorovým surfovaním predstaviť?

Indoorové surfovanie je surfovanie na umelej vlne. Obrovské čerpadlo ženie prúd vody vysokou rýchlosťou do špeciálne tvarovaného bazéna, ktorý je vystlaný a mäkký. Vytvára sa ideálna vrstva, ktorá zabezpečí tie najlepšie podmienky na surfovanie 365 dní v roku. V Tatralandii sa nachádzajú 4 surfovacie dráhy na ploche 68 m2. Dráhy sú určené na surfovanie na bodyboarde – tzv. surfovanie ležmo, v sede alebo na kolenách a flowboarde – surfovanie v stoji.

Je surfovanie vhodné aj pre mňa?

Ak zbožňuješ zábavu, prípadne si chceš zašportovať – Surf Waves Tatralandia je presne to, čo hľadáš. Surfovať môžu už deti od 6 rokov a 25 kg. Veľkou výhodou je bezpečné prostredie, v ktorom sa nemusíš báť pádu. Vyskúšať surfovanie si vďaka tomu môže aj neplavec. Surfovanie je určené pre všetky vekové kategórie, pre začiatočníkov aj profesionálov. Tak neváhaj a príď. Ani zima nie je prekážka, v surf zóne je garantovaných príjemných 32 oC počas celého roka.

Ako zážitok prebieha?

Prídeš do Tatralandie na infocentrum, kde ti stačí zakúpiť si vstup na SURF aj bez vstupu do aquaparku. Presunieš sa do šatní, oblečieš sa do kúpacieho oblečenia (plaviek, príp. neoprénu) a môžeš vstúpiť do surfovacej zóny. Tesne pred surfovaním absolvuješ inštruktáž na suchu, v ktorej ti inštruktor ukáže základný postoj a prácu so surfom. A to je všetko. Môžeš zdolávať liptovské vlny. Ak ti to pôjde inštruktor ti počas surfing ukáže triky vďaka ktorým sa posunieš na ďalší level.

Čo keď sa mi surfovanie zapáči?

Ak sa Ti surfing zapáči a budeš sa chcieť vrátiť viackrát, vyskúšaj Surf Academy, kde pod odborným dohľadom inštruktora budeš veľmi rýchlo zlepšovať svoj štýl na doske. Časom prídu nové a nové triky, ktoré z teba spravia kráľa na vlnách. Permanentka ti prinesie neobmedzené možnosti surfovania za výhodnú cenu. Môžeš si vybrať medzi 5 vstupovou, 10 vstupovou a dennou permanentkou na celú sezónu.

Chceš na surfe zažiť niečo špeciálne?

Čo tak nočné surfovanie v Tatralandii? Surf nights sú pravidelné každomesačné surfovacie akcie, o ktoré majú záujem ľudia z celého Slovenska. Vítaní sú všetci – úplní začiatočníci, pokročilí aj experti. Surfovanie prebieha od 20:00 do 24:00 hod. Vďaka 4 hodinovému surfovaniu sa naučíš to, čo počas bežnej surfovacej hodiny nestihneš. Máš k dispozícii profesionálneho inštruktora, pitný režim a v prípade, že si chceš na chvíľu oddýchnuť a zrelaxovať aj bazén, ktorý je otvorený špeciálne pre teba.

Viac informácií nájdeš na www.surftatralandia.sk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu