Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Revolučné trapézové lanká

Clip Harness Line, to je inovatívny pohľad na trapézové lanká. Tieto netradičné lanká v žiarivých farbách môžete vidieť visieť na rahnách viacerých profesionálnych windsurfistov.

Surfmagazin

Neoceňujú na nich iba cool farby, ktoré priam svietia na vode, ale predovšetkým ich vlastnosti.. 😉

Jedny lanká = viac veľkostí

Clip Harness Lines sú super ľahké trapézové lanká, vyrobené zo syntetického, pružného materiálu. Pri ich montáži nemusíte vôbec rozoberať rahno. Lanká sa vyznačujú dlhou životnosťou a flexibilitou, keďže môžete jednotlivé časti meniť podľa potreby. Vyrábajú sa v dvoch základných dĺžkach – dlhej a krátkej, pričom dlhá verzia obsiahne lanká vo veľkosti od 28 – 35 cm. Krátky variant laniek môžete použiť na dĺžku od 21 – 27 cm. Dĺžku laniek si môžete ľubovoľne meniť podľa potreby, čiže jedny trapézové lanká Clip Harness Line vám pokryjú viac veľkostí.

Vymieňate po častiach

Sú vyrobené z UV odolného materiálu, ktorý ostáva pružný aj pri nízkych teplotách. Na rahno sa inštalujú systémom jednoduchej západky, ktorá je podporená pružným lanom. Dĺžku je možné ľahko nastaviť otvorením spony a pohybom syntetického lanka. Náhradný klip je v cene balenia.

Všetky časti lanka sú od seba nezávislé, to znamená, že v prípade potreby môžete nahradiť iba jednu časť, bez toho, že by ste museli kupovať nový set. Navrhnuté tak, aby počas jazdy windsurfista čo najmenej zaťažoval chrbát.

Nová technológia a Pokročilé materiály

Inštalácia bez demontáže rahna. Variabilné nastavenie dĺžky laniek. Jednoduché, presné a spoľahlivé! Držia na mieste a neposúvajú sa počas jazdy! Sú to proste lanká, ktoré vás nenechajú v štichu, netrhajú sa, ani sa nezoderú. Použitý syntetický, treniu odolný materiál. Dostupné v 8 rôznych farbách a dlhá životnosť. Toto sú veci, ktoré naozaj treba vypichnuť.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu