Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

MYSTIC MONSTER JUMP

Počas septembra pripravil Mystic Slovakia super kitovú akcičku, Mystic Monster Jump!

Surfmagazin

Miesto: Kráľová

Termín: 9/2013

Otvoríme mesačné okno a preteky sa vyhlásia iba cez veterný víkend. Tri dni dopredu, čiže streda, štvrtok, piatok, budeme sledovať aktuálny vývoj vetra a rozhodneme, či sa bude pretek konať.

Kategórie:

BEST TRICK

HIGHEST JUMP

BEST CRASH

Štartovné: 5 €

Sprievodná akcia: Grilovačka

Prihlášky posielajte na info@flyozone.sk

Akcia nepodlieha žiadnym medzinárodným pravidlám a má čisto zábavný charakter

 

Pravidlá k Mystic Monster Jump

Zaregistrovať sa môže do závodu ktokoľvek kto sa nebojí podeliť s ostatnými o svoje kreativity. Keďže sa jedná predovšetkým o akciu zábavného charakteru, celé hodnotenie bude spočívať na „wow“ efekte (ohúrenie publika) a hlasovaní publika.

Zo zaregistrovaných sa losovaním zostavia pred každým novým kolom skupinky, s počtom 3jazdcov. Dokopy sa pôjde 5 kôl. Pred každým novým kolom bude  nové losovanie, aby mali jednotlivé skupiny možnosť sa medzi sebou prekombinovať.  Skupinky budú v jednom kole postupne po sebe nastupovať na vodu, kde bude mať každý jeden jazdec 3pokusy nato sa predviesť a ukázať čo je v ňom v podobe Freestyle triku (hook alebo unhook, či niečo iné, v tomto prípade sa fantázii a kreativite medze klásť nebudú),  v podobe monster jumpu (pokiaľ bude mať jazdec pocit, že by mohol publikum ohúriť pár metrami nad vodou) alebo v podobe najlepšieho crashu počas nepodareného triku alebo pristátia monster jumpu. Po odjazdení každej skupinky (3 jazdcov) jeden z týchto troch dostane hlas od každého v publiku. Hlas vášho favorita bude započítaný napísaním mena/čísla jazdca na papier a vhodený do schránky nato určenej. Následne sa jednotlivé hlasy spočítajú a na základe počtu hlasov publika sa vyhlásia prvé tri miesta. V prípade zhody hlasov sa pôjde rozjazd medzi jazdcami s rovnakým počtom hlasov.

Vďaka tomu, že sa jedná predovšetkým o akciu s čisto zábavným duchom pobaviť jeden druhého, má možnosť vyhrať absolútne každý príhlasený a nielen „profesionáli“ 🙂 . Veríme preto, že sa nás na vode proti sebe zíde čo najviac a úkážeme si čo sa v nás skrýva.

Strong wind and good jump všetkým.

Mystic Slovakia Team

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu