Tradičný brazílsky recept na Açaico na tigela
Husté krémové Açaico v miske je ideálnym začiatkom náročného dňa, ktoré vás zasýti a zároveň dobije energiou. Je to mrazená zmes dužiny z brazílskeho ovocia açai obohatená sirupom z orecha guarany.
Tmavo-fialová dreň chuťou a vôňou pripomína čokoládu a lesné plody. Tento tradičný brazílsky pokrm si ideálne vychutnáte na raňajky, po cvičení, alebo ako rýchly obed či dezert. Açaico ponúka široké možnosti jeho využitia. Kombinácie, ktoré je možné vytvoriť, sú obmedzené iba Vašou predstavivosťou. Pridávajte toľko ovocia, koľko vám len srdce ráči.
Tradičný brazílsky recept na Açaico na tigela: Do mixéra vložte 200 g drene Açaico a 1/2 banána. Mixujte, až kým zmes nebude hladká. Nalejte do misky a vrch posypte müsli, ozdobte nakrájaným banánom alebo použite rôzne druhy vášho obľúbeného ovocia ako napr. jahody, maliny, čučoriedky.
TIP: Ďaľšie zaujímavé recepty nájdete na: www.acaimania.com
Vaše komentáre