Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

NAJKLIKANEJŠIE Wakeové video na našom webe – Pekelná sešn z Floridy

Minulý týždeň vyrazili v rámci akcie Red Bull Winch Sessions Brian Grubb, Ben Horan, Matt Hooker a Dieter Humpsch na mini trip po pár zaujímavých wake spotoch na Floride. To všetko pod dohľadom Cullena Traversa a Red Bull káry. A zatiaľ čo sa v strižni čaká na video pôrod, čeknite aspoň parádne fotos od Jasona Leea a video z predchádzajúcej session, kedy sa jazdci ocitli v jazere plnom brusníc.

Surfmagazin

Red Bull Winch Sessions je dlhodobejší projekt Red Bullu, v ktorom ide o to, doviezť tých najlepších jazdcov na čo najzaujímavejšie miesta, kde sa bežný človek nedostane. A nejde len o wakeboardistov. Ťahajú sa aj snowborďáci, skejťáci či paraglajdisti. Red Bull Winch Sessions už má viac ako 10 epizód a v každej je použité ťahacie zariadenie s 300 metrou dlhým lanom, ktoré vie jazdca roztiahnuť rýchlosťou 55 km/h.

Who is who, alebo s kým máte tú česť na fotkách?

Brian Grubb
Skejťák, ktorý preniesol viacero trikov do wakeboardingu. Pochádza z Floridy a podarilo sa mu už zopár akcií, ktorými sa dostal na titulky. Jednou z nich je jazdenie v kanály pred budovou parlamentu. Má viacero ocenení z Pro Wakeskate Tour, Vans Triple Crown, U.S. Nationals, Wakeskating World Championships, a Byerly Toe Jam Tour. Okrem toho sa podiela na shapovaní wake dosiek. Jazdí za Red Bull

Ben Horan
Zažiaril v tomto roku. V apríly vyhral Rockstar’s Winch Jam a zaradil sa do zoznamu top wake skaterov. Jazdí za wake tím Nike 6.0.

Matt Hooker
Newyorčan, ktorý sa dostal do finále wakeových majstrovstiev sveta v roku 2005. V súčasnosti zažíva comeback. Jazdí za Remote Team.

Dieter Humpsch
Jazdec Fox tímu. Zahviezdil v “staršom” veku. Svet si ho všimol, keď mal 28. Napriek veku, to vďaka talentu rýchlo dotiahol aj na mladších. V roku 2009 získal cenu Most Improved Wakeskater. Jazdiť ho nájdete na Vaal River v Orlande.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu