Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

WS kemp Pelješac 2014

Po úspechoch v predchádzajúcich rokoch BOARD ACADEMY toto leto opäť organizuje windsurfový kemp pre začiatočníkov aj pokročilých, deti aj dospelých na poloostrove Pelješac, v Chorvátsku.

Surfmagazin

Týždňový windsurfový kemp pre začiatočníkov a pokročilých, jednotlivcov aj celé rodiny. Ak sa chcete naučiť windsurfing, alebo zdokonaliť techniku jazdy v sklze, halzy, Duck jibe, 360, vodného štartu, poprípade si trúfate na speed loop, volcano, spock neváhajte a prihláste sa na jedinečný intenzívny kurz windsurfingu, ktorý sa uskutoční v dňoch 24.08.- 31.08.2014 na Pelješaci v Chorvátsku. K dispozícii sú skúsení tréneri, top výstroj  a výborné prírodné podmienky s celodenným vetrom a slnkom.

Tréningový kemp je určený pre všetkých, ktorí si chcú užiť atraktívne vodné športy intenzívne, naučiť sa základy (začiatočníci) windsurfingu a/alebo zdokonaliť svoju jazdeckú zdatnosť (pokročilí).
Vhodné rovnako pre single účastníkov ako aj pre rodiny či páry.

Rozdelenie do výkonnostných skupín od úplných začiatočníkov, cez mierne pokročilých až po pokročilých surfistov, kemp je určený pre všetky výkonnostné úrovne.

Pre začiatočníkov ponúkame našu WS výbavu (vďaka spolupráci s Cornerboardshopom máme vhodnú výbavu aj pre ženy a deti), u pokročilých sa predpokladá ich vlastná, poprípade pomôžeme po dohovore.

Program je nastavený tak, aby sme sa ťažiskovo mohli venovať WINDSURFINGU. Kurz je nastavený ako intenzívny, s každodenným programom v rozsahu min. 4h pre každého účastníka, v závislosti na počasí (vetre). Večer premietanie video nahrávok z denného jazdenia a videokaučing.
Popri hlavnom programe je možnosť si vo voľnom čase individuálne vyskúšať aj iné vodné športy – SUP, kite, kajak.

Kompletné informácie nájdete TU.

Záujemcovia, prihláste sa alebo informujte na info@boardacademy.sk.

Pozn. Samozrejme plánujeme v priebehu sezóny aj ďalšie akcie. Keďže však viacerí ste sa už dopytovali práve na tento týždňový kemp z dôvodu plánovania leta, avizujeme ho takto dlhšie vopred.

Predbežne plánujeme windsurfové akcie nasledovne:

– Na začiatku sezóny apríl-máj 1-/2-dňové tréningové výjazdy do blízkych lokalít (Senec, Kráľová, Neusiedler See. Zicksee, Dunaj). Podľa počasia (sily vetra) zamerané pre rôzne výkonnostné skupiny (začiatočníci, pokročilí..). Avizované spravidla pár dní vopred, podľa predpovede. Ťažiskovo orientované na víkendy a sviatky.

– Aj špeciálne detské akcie, určené aj pre úplnych začiatočníkov (napr. Deň detí, v spolupráci s ďalšími partnermi.)

– V júli a auguste tréningy aj vo vzdialenejších lokalitách (Grécko, Chorvátsko), ako výjazdy na týždeň a viac. Záujemci ozvite sa, aby sme vedeli plánovať.

– Na jeseň opäť kratšie výjazdy do blízkych lokalít.

Samozrejme ste všetci vítaní, aj tí, ktorí ste zatiaľ s nami ešte neboli.

Board Academy

 

Foto: Board Academy

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu