Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Vychádza nový Windsurfer 1,16

Po dlhej zime, tu máme prvé tohtoročné číslo vášho obľúbeného magazínu Windsurfer. Hľadajte ho vo svojom windurfingovom obchode od Košíc po Prahu, v trafikách vo veľkých nákupných centrách či v poštových schránkach...ak ste predplatiteľ :).

Surfmagazin

Týmto vydaním začíname už deviaty ročník našej existencie a aj to bol jeden z dôvodov na malý facelifting, pri ktorom sme sa pohrali s dizajnom, kvalitou obálky + papiera. Veríme, že sa vám bude páčiť a ostanete nám verní aj naďalej. V ďalšom čísle vám pripravujeme pekný darček vo forme nálepiek pre každého z vás. Prvýkrát od vzniku magazínu sme museli pristúpiť aj k zvýšeniu jeho ceny. Cena pre predplatiteľov však ostane nezmenená, čiže každý nový predplatiteľ na dvojročnom predplatnom ušetrí takmer 20 Eur / 600 Kč a zároveň môže vyhrať jednu z luxusných cien, ktoré sme pre vás pripravili. Takže predplatiť si Windsurfer sa vám naozaj oplatí!

Do tohtoročnej predplatiteľskej súťaže sme pre vás pripravili ceny v hodnote viac ako 2 300 Eur a určite ešte ďalšie pribudnú.

A načo sa môžete tešiť v prvom čísle?

Pripravili sme pre vás takmer kompletný prehľad windsurfingových plachiet na našom trhu v tomto roku. Ide o 84 plachiet všetko modely 2016.

Skočili sme sa pozrieť na Jasona Polakowa, ktorý pokoril jedny z najväčších vĺn sveta v Portugalsku.

Traja profi jazdci vám prezradia svoje tipy ako si správne nastaviť pútka na svojej doske. Je úplne jedno, či jazdíte freestyle, slalom alebo wave…poradíme vám.

Bolo by hriechom, keby sme sa nezačali šprtať v histórii windsurfingu v Československu.

Poradíme vám, ako sa popasovať s halzou, v ďalšom pokračovaní legendárnej windsurfingovej školy spolu so Simonom Bornhoftom.

Máme tu pre vás reportáž z vyhlásenia výsledkov a výstavy našej fotosúťaže v Bratislave, ktorú pre vás organizujeme každý rok. Takže začnite fotiť, aj tento rok ju opäť vyhlásime.

V spolupráci s Michaelom Rossmeierom a jeho bibliou Tricktionary vám prinášame 3 sekačky 3 trikov v 3 odlišných leveloch. WaveTaka pre tých najskúsenejších, Switch stance clew first pre začínajúcich freestylistov a Upwind 360 pre začiatočníkov.

a veľa, veľa ďalších zaújimavosti…ako:

– popis všetkých windsurfingových spotov na Nechraniciach

– 8 tripov jedného z vás. Tentokrát sme dali priestor Milošovi Ceconíkovi z Bratislavy

– parádna reportáž z Novej Kaledónie

– ako sa zbaviť zapichnutého ježka.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu