Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

TOTO JE NAJLEPŠIA SURFKÁRA NA PLÁŽI !!!

Mercedes-Benz Vito Marco Polo Activity je surferská metamorfóza obľúbeného Vita, ktorý nikdy nevozil obrovskú hviezdu na kapote tak hrdo ako teraz. Mercedes tým deklaruje, že máme do činenia so skutočnou pýchou stuttgartských inžinierov, ktorí bez ohľadu na rozmery odmietli akékoľvek kompromisy. V aute tak nájdete všetko, čo v Mercedese hľadáte – špičkový komfort cestovania, nekompromisnú bezpečnosť, ekologickosť, perfektné popredajné služby, ale aj ultimatívny štýl a status.

Surfmagazin

Pri večnom naháňaní vetra určite oceníte inteligentné „S klasse“ LED svet- lomety, perfektný podvozok a nadupaný 192-koňový úsporný agregát, ktorý si aj vďaka 7-stupňovému automatu neu- lieva z nádrže viac ako reálnych 7 litrov na 100 kilometrov. Ergonomický interiér, v ktorom je všetko zamerané na to, aby ste z auta vystúpili oddýchnutí bez ohľadu na to, kam smerujete za vlnami a vetrom, je vybavený špičkovým audiom, multimediálnym rozhraním, multifunkčným volantom a neskutočne pohodlnými sedadlami. Ak teda smerujete napríklad na Rujanu, tak si to po nemeckej diaľnici môžete s úsmevom na tvári rúbať tempom, za ktoré sa u nás berú aj rodné listy, a pritom máte auto plné výbavy.

Frajerina nastáva po zotmení, keď sa tento transformer šmahom ruky zmení na plážový hotel s najlepším výhľadom v regióne. Vyklopením strechy sa vytvorí romantická „spálňa v podkroví“, v ktorej nájdete 2-metrový matrac, nočné lampy na čítanie, ale aj otvor na vetranie s moskytiérou. Dole „na prízemí“ si môžu ďalší pasažieri rozložiť trojsedadlo na pohodlné „letisko“ s rozmerom 193 x 135 cm. Hanbliví si môžu zatiahnuť závesy, uzimení zapnúť nezávislé kúrenie.

5,14 metra dlhý Marco Polo je postavený na verzii LANG. Fakt, že konkurencia ponúka model so spaním na streche iba na krátkej verzii, by mal byť pre každého surfistu s „dlhým vercajkom“ dôvod na zamyslenie. Tých „pár centimetrov“ rozhoduje v živote o veľa veciach. Najmä pri balení.

Ak sa vidíte v tomto aute na dovolenke, zájdite do showroomu a dobrovoľne sa nechajte ukameňovať argumentmi, prečo áno. Ponuka popredajných služieb, ktoré dostanete v cene vozidla, je fenomén sám osebe. Servis na 6 rokov alebo do 160 000 km, možnosť rozšírenia štandardnej záruky až na 4 roky (do 160 000 km), záruka mobility MobiloVan na 30 rokov ako aj 24-hodinová pohotovostná služba vysvetľujú, prečo je Mercedes výhodná kúpa.

Pre zaujímavosť, pozrite si ako si túto káru pomaľovala známa surferka z Fuerteventury Sonni Hönscheid.

VIAC na: http://www.mercedes-benz.sk/content/slovakia/mpc/m…

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu