Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Články

North EVO 2013

Existuje jeden univerzálny kite na všetko? Nový EVO od North Kiteboarding je kite, ktorý musíte mať ak meníte štýly jazdy tak často ako oblečenie.

 

Surfmagazin

Evo je delta hybrid, ale oveľa viac pôsobí ako Céčko. Jazdci oceňujú feeling tohto kitu, lieta predvídavo a hladko ako po masle. Evo 2013 je vylepšené niekoľkými novinkami, hlavnou je regulácia pohybu vzduchu okolo kitu. Z toho vyplýva zlepšenie rýchlosti zatáčania kitu, rýchlejšie reakcie, ktoré sú odmenou pre kitera v podobe „živšieho“ kita.

Jaime Herraiz, ktorý nepotrebuje predstavovať, exceluje vo freestyle, freeride a wave, a EVO je jeho prvá voľba! Tom Hebert, top freestyler známy aj svojou radikálnou jazdou na vlnách je tiež EVO positive.

Evo môže mať 4 alebo šnúr, čím dáva kiterom možnosť jazdiť ako len chcú. Depower je excelentný, zatáčanie má rýchle reakcie takže jazdec inštinktívne vie, kde sa jeho kite nachádza.

Hooked in, unhooked, freeride, freestyle, malé vlny, veľký swell, strapped či unstrapped, Evo je vaša vstupenka do sveta kiteboardingu!

V našich končinách nájdeš produkty North Kiteboarding na www.snowboardel.cz

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu