Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Nauč sa surfovať na umelej vlne v Čunove zadarmo! Príď na SURF ROCK CAMP!

V piatok 5.7. sa všetci vidíme na vlne! 

Bude surfovanie zadarmo, lekcie surfingu a dobrá hudba!

Surfmagazin

Prvá – športová čast podujatia začne o 10.00 hodine. Všetci budete mat možnosť vyskúšať surfing na umelej vlne pod vedenim majstra Slovenska Maroša Nemca a iných slovenských riversurferov s možnosťou zapožičania riversurfov značky Demon Surfboards. Súčasťou budú aj exhibície najlepších slovenských a zahraničných jazdcov. Vyskúšať sa bude dat aj wakeboarding, wakesurfing, rafting, SUP, či jazda na jet ski. 


Druhá – hudobná čast sa naplno rozbehne úderom 19-tej hodiny a svojim koncertom ju nemôže otvorit nikto iný ako kapela Lucifers, co je cover band a zaroven projekt viacerých punkáčov a surferov. Po nich na pódiu vystúpi punkrocková kapela From Our Hands. Okolo 21.00 hod. sa budete moct tešiť na legendárnu Zonu A a približne o 22.00 hod. sa nám predvedú ostrielaní harcovníci z kapely Ramones Bratislava. Po koncertoch opäť preberú štafetu viacerí DJ-i, ktorí budú hrať až do samotného rána.

Program a mapa areálu:


Okrem super príjemnej pohodovej rodinnej atmosféry budú v celom areáli a to po celý deň k dispozícii plážové bary, reštaurácia, grilovanie, vatra, rôzne aktivity pre deti, trampolína, malá ZOO a pod. 
Pre možnosti ubytovania (chatky, stany alebo hotel) a dopravy kliknite priamo na stranku Divokej vody www.divokavoda.sk.

Vstup pre všetkých návštevníkov Surf punkRock Campu bude absolútne ZDARMA! Vidíme sa, tešíme sa!

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu