Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Články

Fashion kolekcia leto 2015 – UKÁŽ SVOJE PRAVÉ JA. VONKU!

Surfmagazin

Americká značka MERRELL obúva už viac ako tridsať rokov outdoorových a trekingových nadšencov po celom svete. Jedinečný štýl, pohodlie a najrôznejšie technické vychytávky oceňujú milióny ľudí na celom svete. Atrakívny design, kvalita a neustále inovácie sú totiž tými najväčšími zbraňami značky MERRELL. Nie nadarmo pravý outdoorový nadšenci hovoria, že neexistuje zlé počasie, existuje len nevhodné oblečenie a najmä zle zvolená obuv!

Najnovšie trendy a funkčné technológie.

Čím sa líši značka MERRELL od konkurencie? Najväčší priaznivci značky hovoria, že MERRELL sú prvé outdoorové topánky, ktoré nepodcenili design. Je to tak. MERRELL je dôkazom, že outdoorová obuv môže byť maximálne funkčná a zároveň aj štýlová. Aké technológie MERRELL pri outdorových topánkach používa?Vybrať si môžete z modelov s membránou Gore-Tex, vodeodolnou úpravou M-Select DRY, antibakteriálnym ošetrením M-Select FRESH, odpružením M-Select MOVE, či so špeciálnou technológiou M-Select GRIP, ktorá zaručuje vynikajúcu priľnavosť k terénu. Zoznam vychytáviek je naozaj veľmi dlhý. MERRELL ponúka outdoorové topánky mužom aj ženám. V poslednej dobe sa však zameriava na našich najmenších. Vyraziť von s topánkami značky Merrell, už môže naozaj každý.

Merrell CAPRA

Obuv vhodná pre multi-športové outdoorové aktivity a bežné nosenie. Vylepšený model Capra si poradí aj s veľmi náročným terénom vďaka technológií Unifly, ktorá rozptyľuje nárazy a napomáha stabilite pri odraze. Podošva Vibram umožňuje pevný a istý krok na strmom a zmiešanom povrchu či už suchom, alebo mokrom. Určite oceníte atraktívny design a zvršok z kvalitnej kože.

Materiál:

  • Syntetická koža a materiál Mesh
  • M-Select FRESH – nechemická antibakteriálna úprava eliminujúce zápach
  • EVA vyberateľná stielka
  • Skladacia manžeta všitá k jazyku zabraňuje prenikaniu nečistôt cez šnurovaciu časť
  • Materiál Merrell Stratafuse ™, ktorý je ľahký, odolný a umožňuje úplne prirodzený pohyb nohy
  • Medzipodošva Uni-Fly ™ zaisťuje absorbciu nárazov
  • Odpruženie Air Cushion ®
  • Váha: 411g

Podošva:

  • 3,5 mm hĺbka vzoru podošvy
  • Vibram® MegaGrip podošva

Cena: 115 €

Kompletnú kolekciu a aj e-shop nájdete na www.merrell.sk.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu