Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Danube SUP Marathon NEWS #4

Smäd a hlad nehrozí.

Surfmagazin

Uvedomujeme si, že 23 kilometrová pádlovačka, aj keď po prúde Dunaja, nie je lehárko na nafukovačke. Aj preto sme pre Vás pripravili občerstvenie, ktoré doplní energiu, osvieži a poteší aj chuťové poháriky.

Na sobotnom SUP maratóne nesmie chýbať slovenské
Açaico, ktoré sa zrodilo na surfovačke v Brazílii. Toto lahodné ovocie je plné antioxidantov a dodá energiu pred aj po športovom výkone. Brazílski surferi vedia, prečo je açai ich národným jedlom.

Smäd zaženú Açaico superfruit drinky a v cieli doplníte energiu tradičnou brazílskou pochúťkou – miskou Açaico na tigela. Už teraz sa nám zbiehajú slinky…Mňam!

Novinka tohto roku

Zlatý Bažant Radler 0.0% – je jediným radlerom na Slovensku úplne bez alkoholu. Keďže je to ideálny nápoj počas športovania, šoférovania a v prvom rade sa hodí k vodným športom, nesmie chýbať ani na Danube SUP Marathon-e, kde si ho môžu vychutnať súťažiaci ako aj diváci. Nápoj je 100% prírodný a dostupný v dvoch príchutiach – Citrón a Citrón-Baza-Mäta.

Prvú dávku občerstvenia dostanú účastníci na štarte, druhú na checkpointe v jaroveckom ramene a nakoniec v cieli. K dispozícií budú okrem Acaica a radleru voda, minerálky a musli tyčinky. V cieli dostane každý pretekár teplé jedlo. A to všetko zdarma.

V surfovom domčeku pri umelej vlne (taktiež zdarma –
NEWS#2), bude otvorený bar a gril. Fungovať bude počas celej párty. DJ nám bude miešať jeho hity a barmani skvelé havajské drinky a strielať na stôl shoty. Punk´s not death!

Registrácia je stále otvorená a nájdeš ju tu.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu