Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Naučte sa toto leto kitovať & windsurfovať v Chorvátsku​.

Board Academy, naša najväčšia a najaktívnejšia kitová a windsurfová škola, aj tento rok ponúka kurzy kitingu na Pelješaci v Chorvátsku.


Surfmagazin

Vybraná destinácia ponúka v lete ideálne podmienky na výuku a zdokonaľovanie. Optimálne veterné pomery, podporené miestnou termikou, v spojení s nádherným prostredím a kríštálovo čistou vodou južného Jadranu, dávajú perfektné predpoklady, aké u nás doma nenájdete.

Chalani z Board Academy sú tí správni profíci, ktorí vás bezpečne a rýchlo vedia naučiť základy kitingu. Špeciálne pre vašu vysokú bezpečnosť výuka prebieha z člna, teda neprichádzate do kontaktu s brehom a inými prekážkami, čo je veľkou prednosťou tejto formy. Okrem top equipmentu sú samozrejmosťou aj vesty či prilby. Pri inštruktáži tiež bežne používajú aj vysielačky, aby vám neunikla žiadna informácia…. jednoducho od A po Z vymakaný prístup.

Takisto v tomto roku možnosť vyskúšať a osvojiť si foil, teda jazdu na doske s krídlami, ktorá sa pri jazde zdvíha celá z vody

V ponuke majú rôzne balíky, aj pre úplnych začiatočníkov či mierne pokročilých. Do pozornosti dávame veľmi výhodný balík aj s ubytovaním už od 290 eur aj s ubytovaním na 6 dní.

Všetky informácie vrátane termínov na: http://www.boardacademy.sk/sk/letny-pobytovy-kitovy-kurz-na-peljesaci

Neváhajte a rezervujte si miesto už teraz. Kapacity sú z dôvodu bezpečnosti a individuálneho prístupu obmedzené.

Prihlásiť sa môžete mailom na info@boardacademy.sk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu